De naam Con Amor?

Dit huis is door ons met veel liefde verbouwd en ingericht.

Te huur: Comfortabel appartement gelegen op de begane grond. Ongeveer 70M2 oppervlakte, plus een patio/ binnentuin van ongeveer 35 M2.

Het appartement is gelegen in een heerlijke volksbuurt te weten de havenbuurt van Valencia , genaamd Nazaret, grenzend aan de hippe wijken Grau en Cabanyal Canyalmar, met zijn vele bars en restaurants.
Vanaf Nazaret is het een paar minuten fietsen of lopen naar Grau of Cabanyal en 10 minuten fietsen naar de haven van Valencia en het strand. Vanaf Nazaret is het 15/20 minuten fietsen via het stadspark de Turia naar het hartje Centrum Valencia.

De Turia heeft ons hart gestolen, een heerlijke verbinding tussen het oude centrum en het de nieuwe stad, de stad van de kunsten en wetenschappen [La Ciudad de las Artes y las Ciencias] alsook het Oceanografic.
De Turia is van uit onze plek 10 minuten lopen.

In Nazaret zijn alle nodige winkels zoals bakker, kaasboer, slager etc. op loopafstand alsook genoeg barretjes en restaurants. Er zijn diverse zeer frequente busverbindingen naar de stad, bushalte op ongeveer 150 meter lopen.

Het appartement is prachtig ingericht, de stijl is eclectisch, vintage, one of a kind.
Bij binnenkomst is de gemeenschappelijke hal met een eigen ingang naar het appartement op de begane grond. Er is een grote open ruimte met keuken, eetkamer, zitkamer. Het heeft een aparte slaapkamer voor 2 personen. Mogelijkheid om een gedeelte van het appartement af te sluiten geheel in stijl voor een tweede slaapkamer met tweepersoonsbed. De keuken is uitgerust met o.a. inductie kookplaat. De badkamer heeft een heerlijke douche, er is Wifi en TV aanwezig met heel veel netten, o.a. alle Nederlandse TV- en radio zenders. Ook aanwezig: airco, verwarming en wasmachine.

Wij bieden ook de mogelijkheid om te koken op verzoek, tapas, mezze, uitgebreide maaltijden, vegetarisch etc.
Bovendien is het mogelijk om fietsen te huren via ons.

Wij hopen jullie spoedig te mogen begroeten in Con Amor, Ron en Carola

Prijzen:

1-2 personen: € 90,- per nacht. 3-4 personen: € 135,- per nacht.

Bovenstaande prijzen gelden niet tijdens de Fallas Valencia

Fietsen: € 7,- per dag.